国际教育
当前位置:
学院介绍 /Introduction
作者:sunyuefeng  发布时间:2020-01-09  点击:0

成立于2008年,阿里巴巴商学院由马云先生母校杭州师范大学与阿里巴巴集团共同创建。马云先生出任首任理事长和院长。学院现任院长是曾鸣教授,他同时也是阿里巴巴集团学术委员会主任。阿里巴巴商学院以致力于数字经济时代商业与管理创新,培养优秀管理人才和创业者为使命,努力成为数字经济时代新商学院的标杆。

Established in 2008, Alibaba Business School is jointly built by Hangzhou Normal University (Mr. Jack Ma's alma mater) and Alibaba Group. Jack Ma is the first chairman and president of the school. The current dean is Professor Zeng Ming, and he also acts as the director of the Academic Committee of Alibaba Group. Alibaba Business School is dedicated to business and management innovation of the digital economy era, follows the mission of develop excellent leaders and entrepreneurs. Our vision is to fresh standards for new business school in the digital economy era.

版权所有 ©2008-2022 阿里巴巴商学院 | 浙ICP备11056902号-1
浙江省杭州市余杭区余杭塘路2318号(恕园1号楼)